اسانس برگاموت (Bergamot)

از {{model.count}}
540,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

اسانس ترنج (Bergamot) دارای رایحه ای تسکین دهنده و مرکباتی با طعم تند است که طیف وسیعی از کاربردهای آرایشی رایج و به عنوان طعم دهنده در محصولات غذایی را شامل می شود. شما اغلب می توانید رایحه متمایز مرکباتی ترنج را در محصولات مراقبتی مانند عطر، ادکلن، لوازم آرایش و بهداشتی پیدا کنید. ترکیبات موجود در اسانس ترنج دارای خاصیت تعدیل کننده در ایمنی، بهبود زخم و خواص ضد التهابی هستند. اگر پوست حساسی ندارید، ممکن است روغن ترنج به درمان لکه‌ای مؤثر برای آکنه یا سایر زخم‌های کوچک روی پوست و یا بهبود علائم پسوریازیس کمک کند. همچنین شواهد نشان می دهد که این اسانس دارای توانایی نرم کنندگی برای موهای  فر و مجعد بوده و در کاهش استرس نیز بسیار موثر است. پیشنهاد می گردد این اسانس را در روغن حامل زیتون و یا با استفاده از دیفیوژن ها به کار گیرید.لازم به ذکر است استفاده مستقیم این اسانس بر روی پوست و به صورت خالص به هیچ وجه توصیه نمی گردد و لازم است حتما با روغن های همراه رقیق گردد یا با آب درون دیفیوزرهای بخار سرد استشمام گردد.

برگاموت (Bergamot)
15 میلی لیتر

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...